PORODIČNO U NAŠOJ ŠKOLI

Projekat „Porodično u Vašoj školi“ počeo je u četvrtak, 17.03.2016.g za učenike, roditelje i nastavnike O.Š. „Mehmed-beg Kapetanović Ljubušak“ i trajat će dva mjeseca.

Učenici, njihovi roditelji i nastavnici imat će priliku da u okviru projekta „Porodično u Vašoj školi“ učestvuju u različitim interaktivnim radionicama i predavanjima, te razgovaraju o svojim teškoćama sa stručnjacima za savjetodavno-terapeutski rad.

Predavanje za roditelje je održala Mahira Poljak, prof. pedagogije, dok je radionicu za učenike VII-1 realizovao Amer Šenderović, dipl. socijalni radnik, porodični savjetnik.

Savjetodavno-terapeutski rad (sa roditeljima)upriličili su: Meliha Fejzić, prof.pedagogije, porodični psihoterapeut i Nijaz Omanović, dipl.socijalni radnik, porodični savjetnik.

Zahvaljujemo se partnerima iz Porodičnog savjetovališta, roditeljima naših učenika i kolegama/icama koji su već 17. marta pokazali izuzetno interesovanje i uzeli aktivno učenje u ovom projektu. Prilika je da pozovemo i ostale da se uključe i postanu ravnopravan partner u ovoj školskoj aktivnosti.

Potpuni pregled aktivnosti pogledajte OVDJE…

Za sve dodatne informacije pozovite školu ili ostavite komentar ispod. Također, svi razrednici Vam stoje na raspolaganju, kao i ostali učitelji/ce naše škole.

PORODIČNO U NAŠOJ ŠKOLI 1PORODIČNO U NAŠOJ ŠKOLI 3PORODIČNO U NAŠOJ ŠKOLI 2